Personeel & Organisatie

Wanneer u de zaken op het gebied van Personeel & Organisatie (P&O) goed voor elkaar heeft, is dat niet alleen zichtbaar in de kwaliteit van de producten en diensten, maar ook in een professionele uitstraling van uw onderneming als geheel.
Daarmee kunt u zich onderscheiden op de arbeidsmarkt. Adrepak Bedrijfsadviseurs ondersteunt u op het gebied van Personeel & Organisatie in de volle breedte.

Helder en praktisch. Personeelsbeleid binnen middelgrote en kleinere ondernemingen moet vooral helder en praktisch zijn. Investeringen in mensen moeten uiteindelijk zichtbaar zijn in de kwaliteit van de producten en diensten die worden geleverd, innovatiekracht, de tevredenheid van medewerkers en het imago van uw onderneming. Samen met Adrepak Bedrijfsadviseurs ontwikkelt u personeelsbeleid dat onder andere aandacht besteedt aan arbeidsvoorwaarden, beoordeling van medewerkers, functioneringsgesprekken, personeelstevredenheid, ontwikkeling van medewerkers, et cetera. Ook kunnen wij u adviseren bij het opzetten van een P&O afdeling binnen uw organisatie.

Samen met ons haalt u het beste uit uw mensen. Hoe garandeert u dat medewerkers hun talenten ter beschikking van uw onderneming stellen en dat zij in hun ontwikkeling vooruit gaan? Wij adviseren u op welke wijze u het beste uit uw medewerkers kunt halen. Samen met u brengen we de kerncompetenties van uw organisatie in beeld en begeleiden u bij het ontwikkelen van coachend leiderschap en loopbaanbegeleiding.

Met een Investors in People (IiP) certificering snijdt het mes voor u aan twee kanten. U hebt enerzijds de zaken op het gebied van P&O uitstekend voor elkaar en anderzijds wordt dat bevestigd door het IiP-certificaat waarmee u zich op de arbeidsmarkt onderscheidt.